Motion & hälsa

Välkommen till Försvarshögskolan- en myndighet som tar hälsa på allvar! För oss är det viktigt att du får bra förutsättningar för att ha ett liv i balans och att det finns möjlighet att bibehålla och utveckla en god hälsa på jobbet. På Försvarshögskolan får du som anställd friskvårda på arbetstid 1 tim och till och med upp till 3 timmar/vecka om arbetet så tillåter.

Till förfogande finns mycket fina träningslokaler och en anställd hälsopedagog, Maria Edlund, som guidar dig till en sund livsstil. Kontakta Maria på tel 553 425 38, eller mejla friskvarden [at] fhs.se , om du har frågor gällande motion och hälsa, önskemål om aktiviteter på FHS eller förslag till förbättringar på verksamheten och lokalerna.

Förutsättningarna är många men valet är ditt! Välj en aktiv livsstil!

Nyheter Motion och hälsa

  • Utbildning i personlig effektivitet

    Denna föreläsning/workshop handlar om att kunna frigöra tid, jobba effektivare och få bättre kontroll över sin arbetssituation samtidigt som man kan minska känslan av stress.

    26 oktober 2017

  • Personlig träning för alla anställda

    Medarbetarundersökningen som gjordes tidigare i år visade att många anställda har behov av återhämtning. Därför är återhämtning årets tema för friskvården vid Försvarshögskolan.

    14 september 2017

Nyhetsarkiv Prenumerera på nyheter