Arbetsmarknadsgrupp

Arbetsmarknadsdagen Kompass har numera bytts ut till Försvarshögskolans studentkårs arbetsmarknadsgrupp (FSA).

Om Försvarshögskolans studentkårs arbetsmarknadsgrupp

Försvarshögskolans studentkår i samarbete med Försvarshögskolan inbjuder till spännande möten mellan studenter myndigheter, företag och organisationer.

Ett uppskattat arrangemang där många kontakter knyts och nya möjligheter öppnas. Detta ger företag och organisationer goda möjligheter att sprida information och ge långsiktig kännedom om dess verksamhet samt möjligheter till personliga samtal för framtida rekrytering.

Ta chansen att profilera ert företag eller er organisation

Ni erbjuds att som särskilt utvalda arbetsgivare under avsatt tid presentera er verksamhet föredragsform i olika skräddasydda event och i personliga möten med studenter som har en unik kompetens att tillföra era verksamhetsområden.

Försvarshögskolans utbildningar inom nationell och internationell säkerhet är de enda i sitt slag i Sverige och erbjuds endast i ett begränsat antal studieplatser, vilket gör lärosätet unikt jämfört med många andra. Dessutom ger de civila utbildningarna en unik spetskompetens inom flera dagsaktuella huvudområden.

Missa inte möjligheten att profilera er bland morgondagens civila och militära ledare utbildade för att lösa framtidens krissituationer och säkerhetsproblem.