Officersprogrammet

Om du har genomfört militär grundutbildning söker du till Officersprogrammet 15 september-1 december. Om du genomför militär grundutbildning söker du 1-31 mars.

Ansök till Officersprogrammet

Nu kan du som genomför din grundutbildning (GU) i Försvarsmakten söka till Officerprogrammet 17-20. Ansökan är öppen 1-31 mars.

Ansök

Du som kan söka nu går en minst nio månader lång GU och du påbörjade den sensommaren/hösten 2016.

Du ansöker genom att fylla i formuläret nedan. Om vi har några kompletterande frågor till dig hör vi av oss. Om du undrar något är du välkommen att höra av dig till antagning [at] fhs.se.


Jag godkänner att mina uppgifter används vid säkerhetsprövning. Ditt medgivande är en förutsättning för att din ansökan ska kunna behandlas. Obligatoriskt


Vilken inriktning på Officersprogrammet söker du? (Ange rangordning med siffrorna 1-3)

För att kunna behandla din ansökan behöver du komplettera den med ett intyg på att du har genomfört din militära grundutbildning (GU) med godkänt resultat. Vi behöver ditt intyg senast den 15 juni.
Jag kompletterar min ansökan med intyg från avslutad GU senast 15 juni. Obligatoriskt

Jag avser att komplettera min ansökan ytterligare med:
Jag kompletterar med handlingar från pågående studier (exempelvis komvux) senast den 15 maj.
Jag uppfyller ej de formella behörighetskraven och ansöker om undantag (dispens) och kompletterar min ansökan med motivering och handlingar.
Jag ansöker om bedömning av reell kompetens och kompletterar med en motivering samt handlingar.

Intyg från GU samt eventuella andra kompletteringar e-postas eller postas till antagning [at] fhs.se eller Försvarshögskolan, FUS Antagningen, Box 278 05, 115 93 Stockholm.