Sök

Sök

Registrera din studentuppsats i DiVA

I DiVA Försvarshögskolan ska du som studerande registrera och gärna publicera din uppsats. Du kan även söka efter uppsatser som skrivits tidigare vid högskolan.

Om databasen DiVA

DiVA är en databas för forskningspublikationer och uppsatser. Som studerande registrerar du själv din uppsats i databasen. DiVA växer och innehåller idag forskningspublikationer och uppsatser från cirka 50 lärosäten och forskningsinstitutioner i Sverige.

Registrera din uppsats i DiVA

Alla uppsatser som skrivits och blivit godkända vid Försvarshögskolan på kandidatnivå eller högre ska registreras i DiVA. Detta har beslutats på rektorsnivå. Vi ser även gärna att du publicerar din uppsats i fulltext eftersom det ökar synligheten.

För att publicera din uppsats i DiVA loggar du in i databasen och följer instruktionerna för registrering. Du loggar in i DiVA med ditt FHS-konto, det vill säga samma inloggning som du använder till din FHS-webbmejl.

 » Läs mer om registreringen DiVA

Att din uppsats sedan inte direkt blir synlig i DiVA beror på att den registrerade posten först granskas av en bibliotekarie eller administratör.

Rektors beslut om registrering i DiVA Pdf, 94.5 kB. (pdf)

Vid frågor, kontakta diva@fhs.se

Kunde inte hitta någon användare med e-postadressen diva@fhs.se.
Dela: