Sök

Sök

Om webbplatsen

Webbplatsen är uppbyggd för att vara tillgänglig och användbar för så många som möjligt. För att få bästa möjliga upplevelse bör du använda en senare version av en modern webbläsare.

Hitta på webbplatsen

Webbplatsen har för dig som besökare fyra ingångar. En för Försvarshögskolan, en för Anna Lindh-biblioteket, en för Centrum för totalförsvar och samhällets säkerhet och en för Studentportalen. Varje ingång har en egen startnod och därifrån kan du navigera dig vidare i respektive ingång.

Ämnesingångar (huvudmenyn)

Här kan du navigera dig fram till den information som intresserar dig. Välj bland alternativen i menyraden överst på sidan, tillsammans med valen som därefter visas i menyn på höger sida.

Sök på webbplatsen

Ett snabbt sätt att hitta det du söker är att använda fältet "Sök på webbplatsen". Skriv in det ord du söker efter och klicka på "Sök". Du kommer då till en ny sida med ett sökresultat.

Ändra textstorlek

Du kan ändra textstorleken på webbplatsen genom att ändra inställningarna i din webbläsare. Hur det fungerar varierar i olika webbläsare. Vi hänvisar till dokumentationen för din valda webbläsare.

I det flesta webbläsare kan du hålla ned knappen "Ctrl" och samtidigt trycka på knappen "+" för att öka storleken. Om du vill minska storleken på bokstäverna igen, håll ned knappen "Ctrl" och knappen "- ".

Skärmstorlek

Försvarshögskolans webbplats är anpassad för olika enheter och skärmstorlekar. Vi har valt två brytpunkter. En för mobilt läge och en för normal desktop. För övriga storlekar anpassas innehållet utifrån de två nämnda.

Kontakta oss

Om du inte hittar den information du söker på webbplatsen eller har andra frågor kan du kontakta oss på kommunikationsavdelningen för att få hjälp.

Dela: