Sök

Sök

Sluta skjuta upp!

Exempelbild som ska bytas ut

Ta chansen att vara med på Studenthälsans introduktionsföreläsning om prokrastinering och därefter en möjlig uppstart i vår öppna grupp där vi arbetar tillsammans för att komma igång med fungerande studierutiner.

Uppskjutande handlar till stor del om hindrande beteendemönster. Syftet med den öppna gruppen är att ge dig möjlighet att identifiera och gradvis öka beteenden som hjälper dig att nå dina studiemål. Fokus ligger på hur du kan bli bättre på att planera dina studier, sätta upp realistiska mål och hantera olika distraktioner. I gruppen kommer du som student arbeta tillsammans med andra studenter för att komma igång.

Du kan välja att börja i gruppen vid fyra torsdagar under våren. Då går du först på föreläsningen 15.00-15.45 och kan sen stanna och vara med i gruppen 16.00-17.00. Därefter är du välkommen till gruppen varje torsdag. Du kan komma till gruppen så många gånger du vill och behöver. För att skapa långsiktigt hållbara vanor brukar det vara bra att jobba med dem under en längre tid.

Vi som leder gruppen är psykologer och kuratorer på Studenthälsan. Välkommen!

Mer om föreläsningen Sluta skjuta upp! på Stockholms universitets webbplats

Mer information

Datum: 9 mars 2023
Tid: 15.00—17.00
Plats: Studenthälsans lokaler, drop in
Dela: