Sök

Sök

På campus

På campus

Behöver du hjälp att ansluta till det trådlösa nätverket? Eller är det dags för en paus från studierna — kanske med en fika eller ett gratis träningspass?

Här hittar du information om tjänster, stöd, möjligheter och annat som kan vara bra att känna till när du är på campus.

Letar du efter detta?

Puff bild
Stöd & service
Här hittar du information om FHS-konto, trådlöst nätverk, skrivare och andra it-tjänster.
Puff bild
Anna Lindh-biblioteket
På högskolebiblioteket finns läsplatser, grupprum och datorer tillgängliga för alla som studerar eller är kursdeltagare på Försvarshögskolan.
Puff bild
Träning på campus
När du är mitt uppe i studier kan det ibland vara svårt att hitta tid för träning och hälsa. På Försvarshögskolan vill vi hjälpa dig genom att erbjuda...
Puff bild
Säkerhet och passerkort
Här hittar du viktig information om ditt passerkort och om vad som gäller vid till exempel utrymning och nödsituationer.

Våra campus

På Drottning Kristinas väg finns Försvarshögskolans civila kurser och program och Högre officersprogrammet. På Karlberg finns Officersprogrammet.

Välkommen till studenthuset!

På Drottning Kristinas väg 47 ligger Försvarshögskolans nya studenthus. Här kan du värma din lunch, boka grupprum och träffa andra studenter. Här hittar du också kårstyrelsens kontor.

Studentexpeditionen

Hos studentexpeditionen på Drottning Kristinas väg 37 kan du få hjälp med vanliga studierelaterade frågor, till exempel registrering, intyg, Ladok och enklare studievägledning.

Hungrig eller fikasugen?

Här hittar du tips på restauranger och caféer på eller i närheten av Försvarshögskolan.