Sök

Sök

Fördjupad UGL

Fördjupad UGL (FUGL) tar dig ett steg till i din personliga utveckling. Du fördjupar din självinsikt och sociala förmåga och ger verktyg till ett trovärdigt ledarskap.

En viktig utgångspunkt är självledarskapet, som handlar om att kunna utveckla sig själv i förhållande till ett önskat mål. Du kommer också få verktyg för att öka samhörigheten och produktiviteten i en grupp.

Fördjupad UGL är ett steg på vägen för dig som vill bli handledare för UGL-kurser. Du kommer öka din medvetenhet om hur du hanterar egna och andras starka känslor, såväl individuellt som i grupp. Därmed kan du bättre ta ställning till om du vill gå vidare till handledarutbildningen.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som har gått grundutbildningen UGL och som vill ta nästa steg i ditt ledarskap.

Behörighetskrav

Genomförd UGL-grundkurs.
För utbildning som genomförs under 2022 krävs att deltagaren har gått grundutbildningen UGL enligt UGL 2000 eller 2008, från vårterminen 2023 gäller att deltagaren har gått grundutbildningen UGL enligt UGL 2008 eller senare.

Mål

Efter kursen ska du ha ökat din förståelse för hur vi påverkar och påverkas av varandra och hur du utifrån det leder en grupp i olika situationer. Du ska också ha ökat din självkännedom och din förmåga att möta och hantera egna och andras värderingar

Kurstillfällen


Anmälan

Gör din anmälan genom att klicka på Anmälan öppen. Om en kurs är fullbokad kan du göra en reservanmälan på anmälningssidan. Några veckor innan kurstillfället får du en kallelse med praktiska information runt din kurs.

Bokningsvillkor

Kursen kan beställas av en juridisk person, t.ex. ett företag eller en organisation. En privatperson eller en enskild firma kan inte vara beställare av uppdragsutbildning. Det är Förordningen för uppdragsutbildning vid statliga högskolor och universitet, SFS 2002:760, som reglerar detta.

Utbildningsnivå

Annan

Poäng

Ej poäng

Startperiod

Löpande

Behörighet

Från vårterminen 2023 krävs att deltagaren har gått UGL enligt UGL 2008 eller senare.

Undervisningsform

Internat

Ort

Båsenberga, Vingåker

Undervisningsspråk

Svenska

Antal platser

12

Kostnad

Kursavgift: 57 000 kr exkl. moms. Internatkostnad (f.n. ca 2 500 kr /dygn exkl. moms) tillkommer.

Studietakt

Enstaka dagar

Typ

Uppdrag

Kontakt

Har du frågor om kursen ta kontakt med Ledarskapsutbildningar.

Du når oss på e-post: ledarskapsutbildningar@fhs.se

Dela:
Publicerad 2023-01-09 Uppdaterad 2024-03-05