Sök

Är Försvarshögskolan din nästa arbetsplats?

Som medarbetare vid Försvarshögskolan är du en betydelsefull del av högskolans uppgift att bidra till nationell och internationell säkerhet. Hos oss får du möjlighet att tillsammans med engagerade kollegor arbeta med spännande frågor i en miljö där det militära möter det civila.

Vi eftersträvar jämställdhet och mångfald inom samtliga yrkesgrupper. För oss är det självklart med ett inkluderande arbetsklimat och att våra medarbetare kan kombinera arbete med en aktiv fritid.

Vi är en högskola med spännande och intressanta kurser inom statsvetenskap, folkrätt, ledarskap, militärhistoria, militärteknik, krigsvetenskap och ledningsvetenskap. Hos oss hittar du forskning och utbildning utöver det vanliga och våra studenter är bland de mest eftertraktade på arbetsmarknaden.

Här är alla roller viktiga. Vi behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden och vi erbjuder goda förmåner till dig som anställd.

Jens Lindh, lärare och studierektor vid Försvarshögskolan.
Lärare Jens
Jag tycker det är väldigt kul att undervisa och få blanda teori med praktiska moment. Det berättar Jens Lindh som är militär lärare och studierektor v...
Maria Edlund i gymmet
Hälsopedagog Maria
Träning på arbetstid, hälsocoachning och tävlingar. Här finns många förmåner för anställda, berättar Maria Edlund hälsopedagog vid Försvarshögskolan.
Charlotte Wagnsson vid skrivbordet
Professor Charlotte
Målinriktat, kreativt och inspirerande, så skulle jag beskriva mitt arbete som forskare vid Försvarshögskolan säger Charlotte Wagnsson.
Ester Thegel i Anna Lindh-biblioteket
Bibliotekarie Esther
Jag trivs med att hjälpa andra till ny information. Försvarshögskolan är en inspirerande arbetsplats i ständig utveckling, säger Esther Thegel.
Dela:
Hade du nytta av den här informationen?

Tack för din feedback!

Något gick fel, försök igen senare.