• Start
  • Handledarutbildning IL

Handledarutbildning IL

Kursen ger en fördjupning av hur ledningen påverkar medarbetarna genom handlingar och intryck. Du lär dig grunden för ledarskapsmodellen indirekt ledarskap och får förståelse för kursmaterialet och dess upplägg.

Kursen ger en fördjupad teorigenomgång av ledarskapsmodellen Indirekt Ledarskap och HUR påverkan sker från ledningen till medarbetarna genom handlingsinriktad påverkan och imageinriktad påverkan.

Efter genomgången kurs och en på egen hand genomförd kurs, med handledare från Försvarshögskolan som observatör, kan man själv genomföra kurser i Indirekt ledarskap.

Kursen riktar sig till intern- och externkonsulter inom personal- och organisationsområdet både inom och utom Försvarsmakten.

Kurstillfällen 2019

Anmälan

Gör din anmälan genom att klicka på länken för aktuell kurs i listan ovan. Om en kurs är fullbokad kan du göra en reservanmälan via e-post till kontaktperson nedan.

Några dagar innan kurstillfället får du en kallelse med praktiska information runt din kurs.

Bokningsvillkor

Kursen kan bara beställas och betalas av juridiska personer, inte av enskilda firmor eller fysiska personer. Detta är för att enligt förordningen för uppdragsutbildningar får uppdragsutbildningar endast säljas till juridiska personer.

Utbildningsnivå

Grundnivå

Poäng

Ej poäng

Startperiod

HT-19

Startvecka

Vecka 42

Slutvecka

Vecka 42

Behörighet

Genomförd IL grundkurs eller HUL. För UL-handledare som inte har gått IL-grundkurs krävs en dags genomgång, preliminärt 25 september.

Undervisningsform

Normal

Ort

Stockholm

Undervisningsspråk

Svenska

Kostnad

Kursavgift: 21 000 kr exkl. moms

Studietakt

Enstaka dagar

Ansvarig institution

Institutionen för säkerhet, strategi och ledarskap

Typ

Uppdrag

Dela:
Publicerad 2018-02-07 Uppdaterad 2019-01-03