Sök
  • Start
  • Handledarutbildning IL

Handledarutbildning IL

Handledarutbildningen i Indirekt Ledarskap (HIL) vänder sig till dig som vill bli handledare och vill kunna hålla grundkursen i Indirekt Ledarskap.

Under handledarutbildningen fördjupar du dig i teorin bakom Indirekt Ledarskap och lär dig grunden för modellen Indirekt Ledarskap. Vi går igenom alla momenten i kursmaterialet, pratar metodik och du får se det feedback-verktyg IL180 som används på kursen. Praktiska rutiner och administration går vi också igenom.

Som slutprov kommer du efter handledarutbildningen att få ta kontakt med, planera och genomföra en IL-kurs tillsammans med en särskilt utbildad IL-handledare (HLU).  Denne handledare kommer att på bästa sätt stötta dig som blivande handledare in i rollen som IL-handledare. Kostnaden för detta slutprov tillkommer och ingår inte i kursavgiften för själva handledarutbildningen. Summan för detta är något som du som blivande IL-handledare och HLU-handledaren själva kommer överens om.

Kurstillfällen 2021

24-28 maj (v. 21)

18-22 oktober (v. 42)

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som vill utbilda dig till IL-handledare. Du måste själv ha gått IL grundkurs för att få gå handledarutbildningen. Från januari 2020 gäller detta krav även utbildade UL-handledare!

Anmälan

Gör din anmälan genom att klicka på Anmälan öppen.

Om en kurs är fullbokad kan du göra en reservanmälan på anmälningssidan.

Några dagar innan kurstillfället får du en kallelse med praktiska information runt din kurs.

Bokningsvillkor

Kursen kan bara beställas och betalas av juridiska personer, inte av enskilda firmor eller fysiska personer. Detta är för att enligt förordningen för uppdragsutbildningar får uppdragsutbildningar endast säljas till juridiska personer.

Utbildningsnivå

Annan

Poäng

Ej poäng

Startperiod

VT-21

Startvecka

Vecka 21

Slutvecka

Vecka 21

Behörighet

Genomförd IL grundkurs.

Undervisningsform

Normal

Ort

Stockholm

Undervisningsspråk

Svenska

Kostnad

Kursavgift: 25 000 exkl.moms. Kostnad för eventuellt boende och resor ordnar och bekostar deltagaren själv. Kostnaden för slutprov tillkommer och ingår inte i kursavgiften för själva handledarutbildningen. Summan för detta är något som du som blivande IL-handledare och HLU-handledaren själva kommer överens om.

Studietakt

Enstaka dagar

Ansvarig institution

Institutionen för säkerhet, strategi och ledarskap

Typ

Uppdrag

Dela:
Publicerad 2018-02-07 Uppdaterad 2020-11-03