Sök

Sök

Handledarutbildning UL

Handledarutbildningen i Utvecklande ledarskap (HUL) vänder sig till dig som vill bli handledare och vill kunna hålla egna kurser inom utvecklande ledarskap. Under kursen fördjupar du dig i teorin bakom Utvecklande ledarskap så att du sedan kan hålla egna utbildningar.

Under utbildningen lär du dig att genomföra en grundkurs, att tolka feedbackformuläret och praktiska rutiner för handledare. Du måste själv ha gått grundkursen för att gå denna kurs.

Som slutprov kommer du efter handledarutbildningen att få ta kontakt med, planera och genomföra en UL-kurs tillsammans med en mentor. Denne erfarne handledare kommer att på bästa sätt stötta dig in i rollen som UL-handledare. Eventuella kostnader i samband med detta slutprov tillkommer och ingår inte i kursavgiften för själva handledarutbildningen.

Målgrupp

Kursen riktar sig till internkonsulter inom personal och utvecklingsavdelningar.

Behörighetskrav

Genomförd UL-grundkurs (inkl. fördjupningsdelen).

Mål

Efter kursen ska du kunna utföra och förstå teorierna bakom utvecklande ledarskap. Du ska vara tryggare i din roll som utvecklande ledare och kunna avgöra om du vill gå vidare som handledare eller ej.

Kurstillfällen


Anmälan

Gör din anmälan genom att klicka på Anmälan öppen. Om en kurs är fullbokad kan du göra en reservanmälan på anmälningssidan. Några veckor innan kurstillfället får du en kallelse med praktiska information runt din kurs.

Bokningsvillkor

Kursen kan beställas av en juridisk person, t.ex. ett företag eller en organisation. En privatperson eller en enskild firma kan inte vara beställare av uppdragsutbildning. Det är Förordningen för uppdragsutbildning vid statliga högskolor och universitet, SFS 2002:760, som reglerar detta.

Utbildningsnivå

Annan

Poäng

Ej poäng

Startperiod

Löpande

Behörighet

Genomförd UL-grundkurs (inkl. fördjupningsdelen)

Undervisningsform

Internat

Ort

Se respektive kurstillfälle

Undervisningsspråk

Svenska

Kostnad

Kursavgift: 45 000 kr exkl. moms. Internatkostnad (f.n. ca 2 500 kr /dygn exkl. moms) tillkommer. Eventuella kostnader för slutprov tillkommer och ingår inte i kursavgiften för själva handledarutbildningen.

Studietakt

Enstaka dagar

Typ

Uppdrag

Kontakt

Har du frågor om kursen ta kontakt med Ledarskapsutbildningar.

Du når oss på e-post: ledarskapsutbildningar@fhs.se

Dela:
Publicerad 2018-02-07 Uppdaterad 2024-03-05