Sök
  • Start
  • Handledarutbildning UL

Handledarutbildning UL

Handledarutbildningen i Utvecklande ledarskap (HUL) vänder sig till dig som vill bli handledare och vill kunna hålla egna kurser inom utvecklande ledarskap. Under kursen fördjupar du dig i teorin bakom Utvecklande ledarskap så att du sedan kan hålla egna utbildningar.

Under utbildningen lär du dig att genomföra en grundkurs, att tolka feedbackformuläret och praktiska rutiner för handledare. Du måste själv ha gått grundkursen för att gå denna kurs.

Som slutprov kommer du planera och genomföra en egen UL-kurs tillsammans med en HLU-utbildad (handledarutbildad) UL-handledare.  Den HLU-utbildade handledaren har gått en specialutbildning från Försvarshögskolan, för att på bästa sätt kunna stötta en blivande handledare in i rollen som UL-handledare. Kostnaden för denna del tillkommer och ingår inte i kursavgiften för själva handledarutbildningen. Summan för detta är något som den blivande UL-handledaren och den HUL-utbildade UL-handledaren kommer överens om.

Målgrupp

Kursen riktar sig till internkonsulter inom personal och utvecklingsavdelningar.

Mål

Efter kursen ska du kunna utföra och förstå teorierna bakom utvecklande ledarskap. Du ska vara tryggare i din roll som utvecklande ledare och kunna avgöra om du vill gå vidare som handledare eller ej.

Kurstillfällen 2020

4-8 maj och 11-13 maj (v.19-20), Stenungsund

Inställt

5-9 oktober och 12-14 oktober (v. 41-42), Vingåker

Fullbokat

Kurstillfällen 2021

Anmälan till VT 2021 öppnar den 5 maj.

Plats

Anmälan

Gör din anmälan genom att klicka på länken för aktuell kurs i listan ovan. Om en kurs är fullbokad kan du göra en reservanmälan via e-post till kontaktperson nedan.

Några dagar innan kurstillfället får du en kallelse med praktiska information runt din kurs.

Bokningsvillkor

Kursen kan bara beställas och betalas av juridiska personer, inte av enskilda firmor eller fysiska personer. Detta är för att enligt förordningen för uppdragsutbildningar får uppdragsutbildningar endast säljas till juridiska personer.

Utbildningsnivå

Grundnivå

Poäng

Ej poäng

Startperiod

HT-20

Startvecka

Vecka 41

Slutvecka

Vecka 42

Behörighet

Genomförd UL-grundkurs

Undervisningsform

Internat

Ort

Båsenberga Hotell & Konferens, Vingåker

Undervisningsspråk

Svenska

Kostnad

Kursavgift: 36 000 kr exkl. moms. Internatkostnad (f.n. ca 2 000 kr /dygn exkl. moms) och resekostnader tillkommer.

Studietakt

Enstaka dagar

Ansvarig institution

Institutionen för säkerhet, strategi och ledarskap

Typ

Uppdrag

Dela:
Publicerad 2018-02-07 Uppdaterad 2020-03-31