Sök

Sök

Spanska för säkerhets- och försvarssektorn

Lär dig spanska för militära och säkerhetsrelaterade sammanhang. Våra språkkurser finns för både nybörjare och avancerade deltagare och vi vänder oss till dig inom säkerhets- och försvarssektorn. Kursernas innehåll sträcker sig från allmän språkfärdighet, kommunikation, kulturella seder till militärt fackspråk.

Spanska har länge varit ett viktigt språk för olika typer av samarbeten inom säkerhets- och försvarssektorn. I våra spanskakurser får du möjlighet att utveckla dina kunskaper i spanska både i tal och i skrift. Du kommer öva din hörförståelse och ditt uttal. Du kommer också fördjupa dig i den spanska grammatiken, både dess grunder och lite mera komplicerade grammatiska sammanhang.

Våra språkutbildningar går på distans med lektioner online. Utbildningen sker från läroplattformen Canvas och grundar sig i lärarledda lektioner men även i att du själv bestämmer när du har tid att göra vissa uppgifter och förberedelser.

Skulle du missa ett tillfälle finns möjlighet att självständigt arbeta med uppgifterna online och ta igen det som du eventuellt missat.

Undervisningen anpassas efter dina specifika behov och utgår från arbetsrelaterade situationer där muntlig och skriftlig kommunikation på spanska krävs. Kursen är utformad för ett såväl militärt som civilt sammanhang med anpassat studiematerial som tar upp militära uttryck och professionsrelaterade situationer.

Nivåer

Våra kurser har en hög grad av personlig anpassning där vi följer din progression inom språket. Som deltagare är det vanligt att man går en kurs flera gånger då innehåll och nivå anpassas efter dig. Om du tidigare har studerat språket anger du det i anmälan.

Om detta är första gången du studerar språket eller det var länge sedan du använde språket ser vi gärna att du gör ett nivåtest online innan kursens start. Information om nivåtestet skickas i ditt bekräftelsemejl efter anmälan.

Bokningsvillkor

Kursen kan beställas av en juridisk person, t.ex. ett företag eller en organisation. En privatperson eller en enskild firma kan inte vara beställare av uppdragsutbildning. Det är Förordningen för uppdragsutbildning vid statliga högskolor och universitet, SFS 2002:760, som reglerar detta.

Utbildningsnivå

Annan

Poäng

Ej poäng

Startperiod

HT-24

Omfattning

12 tillfällen a 90 minuter under 12 veckor.

Undervisningsform

Distans

Ort

Stockholm

Kostnad

8 000 kronor.

Studietakt

Enstaka dagar

Övrigt

Vårens språkkurser startar v.6.

Typ

Uppdrag

Kontakt

Har du frågor om kursen ta gärna kontakt med oss.

Du når oss på e-post: sprak@fhs.se

Dela:
Publicerad 2021-05-19 Uppdaterad 2024-05-29