Sök

Sök

Anteckningsstöd

Är du duktig på att skriva tydliga och strukturerade anteckningar? Då kan du hjälpa dina medstudenter genom att bli anteckningsstödjare!

Om anteckningsstöd

Anteckningsstöd är en av de stödåtgärder som finns för studenter med dokumenterad funktionsnedsättning.

Som anteckningsstödjare är du anställd av högskolan för att föra tydliga anteckningar under föreläsningar och seminarier som du sedan delar med dig av till de kurskamrater som är i behov av stödet.

Uppdraget omfattar endast de undervisningsmoment där du själv deltar som student.

Arbetstid och ersättning

  • Som anteckningsstödjare är du anställd med timlön à 50 kronor per timme.
  • Du får max arbeta 30 timmar per månad.
  • Du och den du tar anteckningar åt beslutar tillsammans om anteckningarna ska tas på dator eller för hand och hur de ska förmedlas.
  • Du skriver på en överenskommelse samt samtycke till tystnadsplikt.

Anmäl intresse

Anmäl intresse för att bli anteckningsstödjare genom att fylla i formuläret nedan. Din intresseanmälan sparas och du blir kontaktad när det finns en student som behöver ditt stöd.Jag samtycker till att Försvarshögskolan behandlar mina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen. * (obligatorisk)
Jag samtycker till att Försvarshögskolan behandlar mina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen.

Bli studiementor

En mentor är en student som är anställd av högskolan för att hjälpa en annan student med planering och struktur av studierna. Att vara mentor är ett utvecklande och givande uppdrag som gör s...

Studentambassadör

Våra studentambassadörer arbetar (deltid) med att svara på frågor om studier och om livet som student på Försvarshögskolan.

Praktikplatser

Här hittar du som student annonser om praktikplatser att söka hos olika organisationer och företag. Du som arbetsgivarrepresentant är välkommen att annonsera om praktikplats hos oss.

Dela: