Sök

Sök

Registrering för nya studenter och programstudenter öppnar

Både du som nyantagen student och programstudent som fortsätter på termin 2, 4 och 5 behöver registrera dig på din kurs eller ditt program. Detta är obligatoriskt och krävs för att du ska behålla din plats.

Du registrerar dig i studiedokumentationssystemet Ladok. Registrering är obligatoriskt för dig som antagits i urval 1 eller urval 2 och krävs för att du ska behålla din plats.

För dig som ska studera under vårterminen 2022 öppnar registreringen kl. 10.00 den 3 januari och stänger den 9 januari. Därefter öppnar registreringsperioden för reservantagna.

Reservantagningen sker under vecka 2. Om du som reserv blir erbjuden en studieplats kommer du att få ett nytt antagningsbesked och mejl med ett platserbjudande från Försvarshögskolan under vecka 2.

De studenter som ska läsa en uppsatskurs eller praktikkurs under våren, registrerar sig mellan vecka 1 och 4

Till registrering

Du som är antagen med villkor kan inte registrera dig innan ditt villkor tagits bort i antagningssystemet. För att kunna registrera dig behöver du kontakta Försvarshögskolans antagningshandläggare så fort du uppfyller villkoret. De kontrollerar då din behörighet så att du kan registrera dig.

Läs mer på : Antagen med villkor

För dig som är ny student vid Försvarshögskolan har vi gjort en checklista. Antagen till utbildning - checklista

Mer information

Datum: 3 januari 2022—28 januari 2022
Tid: 10.00—23.30
Dela: