Sök

Sök

Aktuellt: Forskarluncher för doktorander

Försvarshögskolans forskarluncher är ett tillfälle för doktorander och andra intresserade att bekanta sig med lärosätets forskare.

Vid varje tillfälle presenterar en senior forskare sin egen forskning, följt av en diskussion om forskningsprocessen, utmaningar, tips och egna erfarenheter av att doktorera.

Program höstterminen 2022

Torsdag 29 september kl 12-13: Grants Office. Forskningsrådgivare Erik Eliasson och Olov Wenell diskuterar forskningsfinansiering. Vilka möjligheter och utmaningar finns efter en doktorsexamen? När är rätt tidpunkt att börja planera en postdok i Sverige eller utomlands? Vad finns det för olika svenska och europeiska finansieringsprogram? Vilket stöd och vägledning kan du få från Grants Office för att navigera genom allt detta?

Onsdag 9 november kl 12-13: Jenny Madestam, docent i statsvetenskap och universitetslektor vid Institutionen för ledarskap och ledning.

Torsdag 24 november kl 12-13: Arita Holmberg, docent och universitetslektor i statsvetenskap vid Institutionen för statsvetenskap och juridik och Arash Heydarian Pashakhanlou, docent och universitetslektor i krigsvetenskap vid Institutionen för krigsvetenskap och militärhistoria. De kommer att tala om sina roller som editors för internationella tidskrifter.

Anmäl dig via formuläret nedan.

Uppskjuten! Lunchen Torsdag 15 december kl 12-13: Dan Öberg, docent och universitetslektor i krigsvetenskap vid Institutionen för krigsvetenskap och militärhistoria är uppskjuten till vårterminen 2023.

Har du frågor eller tips på föreläsare? Kontakta forskningsrådgivare Erik Eliasson: erik.eliasson@fhs.se.

Tid och plats

Lunchseminarierna äger rum i mässen (FHS DKV 37) på torsdagar klockan 12-13.

Anmälan

Det bjuds på en lunchmacka och något att dricka. Du behöver därför föranmäla dig via formuläret nedan.

Anmäl dig till forskarlunchen den 24 november:

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 18 november klockan 16.00.
Publicerad 2021-10-21 Uppdaterad 2024-01-07