Sök

Sök

Omklädningsrum och klädskåp

I anslutning till träningslokalerna hittar du omklädningsrum med skåp, dusch och bastu som du är välkommen att använda.

Hitta till omklädningsrummen

Damernas omklädningsrum ligger i fyskorridoren (längst ner i gamla huset) närmast konditionsrummet. Herrarnas omklädningsrum ligger i andra änden av fyskorridoren samt bredvid ingången till idrottshallen.

Klädskåp

Om du studerar på en civil utbildning har du inte tillgång till ett eget klädskåp under sin studietid. Studenter på militära utbildningar och program tilldelas egna klädskåp.

Försvarshögskolan ansvarar inte för försvunna värdeföremål eller kvarglömda tillhörigheter.

Bastu

I omklädningsrummen finns bastu. Bastun slås på via en timer utanför dörren.

Torkrum

Träningskläder som lämnas kvar i omklädningsrummet över tid kommer att slängas. Du har däremot möjlighet att hänga in dina svettiga träningskläder i torkrummet till dagen efter. Torkrummet ligger i fyskorridoren i närheten av anslagstavlan.

Lokaler och utrustning

På Drottning Kristinas väg 37 hittar du gym och idrottshall. Vi har även ett rum med löpband och andra redskap som passar för konditionsträning.

Regler och öppettider

För att alla ska kunna trivas och ha tillgång till våra träningslokaler är det viktigt att vi följer våra gemensamma regler och visar hänsyn. Här kan du läsa vad som gäller.

Pass med instruktör

Under veckodagar ges flertalet fyspass dit alla är välkomna. Bland annat kan du testa yoga, träna bålen på mage/ryggpasset eller svettas ordentligt på ett spinningpass. Ingen erfarenhet kräv...

Dela: