Sök

Sök

Examen och karriär

Vill du hantera framtidens kriser och konflikter? Vill du verka för andra människors trygghet? Oavsett om du vill arbeta internationellt eller lokalt, i offentlig sektor eller näringslivet — studier på Försvarshögskolan förbereder dig att göra insatser som räknas.

Examen

När du är klar med studierna och vill ta ut en examen ansöker du om examensbevis. Examensbeviset intygar dina avklarade studier och de kunskaper du tillägnat dig.

För att få ett examensbevis måste du uppfylla kraven för examen. Din ansökan prövas mot gällande nationella och lokala regler. Om kraven för examen är uppfyllda utfärdas examen och examensbeviset skickas hem till dig.

Vart leder studierna?

Är du nyfiken på vad tidigare studenter gör idag? Läs intervjuer med några av våra alumner.

Arbetsmarknadsgruppen Kompass

Kompass är Försvarshögskolans studentkårs arbetsmarknadsgrupp. De arrangerar regelbundet arbetsmarknadsdagar där du kan mingla med organisationer och företag. Som student kan du också själv engagera dig i arbetsmarknadsgruppen.

Är du alumn?

Som alumn är du en viktig ambassadör för Försvarshögskolan ute i arbetslivet. Välkommen att registrera dig i Försvarshögskolans alumnregister.

Dela: