Sök

Schema och bokning av grupprum

Här kan du se ditt personliga schema samt scheman för kurser, lärare och lokaler. På Försvarshögskolan används schemaverktyget Timeedit.

Ditt schema

Om du är inloggad på studentportalen ser du ditt personliga schema automatiskt när du öppnar Timeedit. Om du inte är inloggad kan du söka fram ditt schema så här:

  1. Öppna Timeedit och logga in med ditt FHS-konto
  2. Välj Schema
  3. Välj sökalternativ högst upp till vänster i rutan (kurs, studentgrupp, undervisningstyp, lärare eller lokal).
  4. Skriv in namn, ID eller kurskod för det specifika objektet du vill söka på i sökrutan. Klicka på sökresultatet som du vill visa så att objektet hamnar i rutan ”Mina val”. Du kan även ange tidsintervallet för sökningen genom att klicka på ”Ändra tid”. Klicka sedan på knappen ”Visa Schema ”.

Tips!


Du kan prenumerera på ditt schema till din telefon. När du har öppnat schemat trycker du på "Prenumerera" i menyraden högst upp.

Om du saknar inloggningsuppgifter

Om du inte har ett aktivt FHS-konto kan du klicka här för att se en enklare version av ett schema. Du hittar scheman genom att följa instruktionerna ovan.

Schemaändringar

Observera att scheman kan ändras, ibland med kort varsel.

Lokalbokning i Timeedit

I Timeedit kan du också boka lokaler. Bokningsbara lokaler är:

  • Kransen och Fjädern som ligger i studenthuset på Drottning Kristinas väg 47.
  • Grupprummen i Anna Lindh-biblioteket.

Du kan max boka 2 sessioner à 2 timmar per dag, och som mest 5 bokningar under en period på 14 dagar framåt från bokningstillfället.

Dela: