Sök

Sök

Examensceremoni

Examensceremoni år 2023 äger rum den 24 och 25 oktober. OBS! 25 oktober är nyinsatta datum för kandidatexamen pga stort antal anmälda.
Alla som är anmälda till årets ceremoni har fått mejl med information. Hör av dig om du är anmäld men inte fått information examensceremoni@fhs.se

Försvarshögskolans examensceremoni för civila studenter genomförs årligen i slutet av oktober.

Ceremonin är för dig som ansökt om och fått ut examen på kandidat- eller magister/masternivå vid Försvarshögskolan. Om du har frågor, kontakta examensceremoni@fhs.se

Deadline 15 september 2023

För att delta i examensceremonin 2023 ska du ha tagit ut examen under perioden 15 september 2022 och till och med 14 september 2023. Sista anmälningsdag för ceremonin är den 15 september. Detta för att vi ska hinna ta fram och trycka diplom, programblad mm.

Du som tagit ut din examen under de senaste två åren, men inte haft möjlighet att delta i ceremonin tidigare år, har möjlighet att anmäla dig till aktuell examensceremoni.

Kandidat- och masterceremoni

Vi genomför två ceremonier, en för kandidatnivå som ges på svenska och en på magister-/masternivå som ges på engelska.

Examensceremonin består av en ceremonidel med diplomutdelning och tal följ av mingel med snittar. Registrera dig för ceremonin i formuläret.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 16 september klockan 00.00.
Dela: