Sök

Sök

Anmälan språkkurs

Lämna din anmälan för att gå en språkkurs för försvars- och säkerhetssektorn vid Försvarshögskolan. Kursstart kräver ett tillräckligt antal deltagare, alla våra kurser genomförs just nu på distans.

Kursstart

Språkkurserna startar första veckan i februari och första veckan i september.

Anmäl dig i formuläret

Fyll i dina uppgifter och önskat språk (arabiska, franska, engelska, spanska, ryska eller tyska). Om du saknar inköpsorder eller faktureringsadress så kan du komplettera din anmälan. Skicka komplettering senast en vecka före kursstart till sprak@fhs.se

Information om hur du som FM-anställd ansöker till höstens språkkurser ligger nu uppe på Ramavtalsportalen (under utbildning, ”Språkutbildning FHS”). Går man in i PRIOs katalog står Försvarshögskolan listad som leverantör, och det är den leverantören som ni väljer.

Om detta är första gången du studerar språket eller det var länge sedan du använde språket ser vi gärna att du gör ett nivåtest online innan kursens start. Information om nivåtestet skickas i ditt bekräftelsemejl efter anmälan.

Kontakta sprak@fhs.se om du har några frågor.

Sista anmälningsdag är den 21 augusti klockan 23.30.


Jag önskar läsa språk * (obligatorisk)
Jag önskar läsa språk


Antal terminer jag vill läsa * (obligatorisk)
Antal terminer jag vill läsa


Jag har tidigare läst språket vid Försvarshögskolan * (obligatorisk)
Jag har tidigare läst språket vid FörsvarshögskolanJag har tidigare läst språket (gymnasium, universitet, annan kurs) * (obligatorisk)
Jag har tidigare läst språket (gymnasium, universitet, annan kurs)
FHS-personal anger aktivitetsnummer, Gäller inte studerande vid HOP
Saknar referenskod
Saknar referenskod


Samtycke: * (obligatorisk)
Samtycke:

Har du fyllt i alla fält?
Fält markerade med en röd asterix är obligatoriska och måste fyllas i. Du får en bekräftelse skickad till din e-postadress, om du inte får en bekräftelse är inte formuläret korrekt ifyllt.
Dela: