Sök

Sök

Anmälan språkkurs

Lämna din anmälan för att gå en språkkurs för försvars- och säkerhetssektorn vid Försvarshögskolan. Kursstart kräver ett tillräckligt antal deltagare, alla våra kurser genomförs just nu på distans.

Kursstart

Språkkurserna startar första veckan i februari och första veckan i september.

Anmäl dig i formuläret

Fyll i dina uppgifter och önskat språk (arabiska, franska, engelska, spanska, ryska eller tyska). För dig som är avancerad användare av engelska och franska erbjuder vi nu språkkurs med särskilt fokus på Nato-terminologi. Dessa två kurser har ett annat upplägg och består av två halvdagar på plats och däremellan lärarkontakt på distans med inlämningsuppgifter. Priset är 4500 SEK.

Om du saknar inköpsorder eller faktureringsadress så kan du komplettera din anmälan. Skicka komplettering senast en vecka före kursstart till sprak@fhs.se

PRIO - inköpsorder

Försvarsmaktsanställda med tillgång till PRIO ska efter anmälan i vårt webbformulär lägga en beställning i inköpskatalogen i PRIO. Under rubriken ”Utbildningar” hittar du underrubriken ”Språkutbildning FHS”.

Om detta är första gången du studerar språket eller det var länge sedan du använde språket ser vi gärna att du gör ett nivåtest online innan kursens start. Information om nivåtestet skickas i ditt bekräftelsemejl efter anmälan.

Om du eller en grupp av kollegor är i behov av en skräddarsydd kurs (t.ex. militärt skrivande eller muntlig framställning enligt Nato-standard) eller anpassat lektionsupplägg (t.ex. kvällskurser, intensivkurser) mejlar du sprak@fhs.se för offert.

Kontakta sprak@fhs.se om du har några frågor.

Sista anmälningsdag är den 13 augusti klockan 23.30.

Jag önskar läsa språk * (obligatorisk)
Jag önskar läsa språk
Jag har tidigare läst språket vid Försvarshögskolan * (obligatorisk)
Jag har tidigare läst språket vid FörsvarshögskolanJag har tidigare läst språket (gymnasium, universitet, annan kurs) * (obligatorisk)
Jag har tidigare läst språket (gymnasium, universitet, annan kurs)
FHS-personal anger aktivitetsnummer, Gäller inte studerande vid HOP
Saknar referenskod
Saknar referenskod


Samtycke: * (obligatorisk)
Samtycke:

Har du fyllt i alla fält?
Fält markerade med en röd asterix är obligatoriska och måste fyllas i. Du får en bekräftelse skickad till din e-postadress, om du inte får en bekräftelse är inte formuläret korrekt ifyllt.
Dela: