Sök

Sök
STOCKHOLM 20141107Försvarsmakten arrangerar en beredskapsövning som inleds på fredagsmorgon och avslutas på lördagskvällen. Cirka 600 personer deltar i övningen och kommer att synas över stora delar av Stockholm.Foto: Henrik Montgomery/TT kod 10060

Foto: Henrik Montgomery/TT

Samhällssäkerhet och resiliens

Jobbar du med krisberedskap och totalförsvarsfrågor? Här hittar du våra fristående högskolekurser inom samhällssäkerhet och resiliens som kan hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll.

Är du analytiker, handläggare eller en yngre chef i totalförsvarssektorn som vill kompetensutveckla dig inom ditt yrkesområde? Försvarshögskolan gör just nu en särskild satsning för att tillgängliggöra och utveckla kurser och program mot yrkesverksamma i totalförsvaret.

Högskolekurser inom samhällssäkerhet och resiliens

Ta en titt på kurslistan längst ned på sidan, kanske har vi någon kurs som passar just dina behov? Kurserna är vanliga högskolekurser, vilket betyder att de ger högskolepoäng, inte kostar något och att det är du som individ som anmäler dig. På en del kurser kan några utbildningsplatser ges som uppdragsutbildning i mån av plats.

Anmälan är öppen

  • Under mars-april till kurser som ges på höstterminen.
  • Under september-oktober till kurser som ges på vårterminen.

Du anmäler dig på antagning.se.

Mer om totalförsvar och kompetensbehov

Kontakt

Dela: