Sök

Sök
  • Start
  • Utvecklande ledarskap – UL

Utvecklande ledarskap, UL grundkurs

Lär dig att utveckla medarbetarnas inre drivkrafter att sträva mot samma mål som du och uppnå en effektivare organisation. Du får feedback på ditt eget ledarskap och utvecklas som ledare.

Kursen är indelad i tre delar. I den första delen går du igenom teorierna bakom utvecklande ledarskap. Kunskaperna använder du sedan tillsammans med feedback från dina medarbetare och dina egna mål för att ta fram en personlig utvecklingsplan.

Därpå följer eget arbete med den personliga utvecklingsplanen under cirka två månader. Kursen avslutas med en fördjupningsdel då du fördjupar dig i ledarskapsteorier och reviderar utvecklingsplanen.

Kurstillfällen 2022

20-22 september och 22-23 november

Kurstillfällen 2023

28-30 mars och 9-10 maj (v. 13 & 19)

28-30 mars och 9-10 maj (v. 13 & 19), Plats: Sigtuna

26-28 september och 28-29 november (v. 39 & 48)

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som är chef eller ledare och vill utveckla ditt ledarskap. Du kan arbeta både inom och utanför Försvarsmakten.

Mål

Målet är att du ska utveckla ditt ledarskap för att därigenom utveckla medarbetarna att på sikt nå högre effektivitet i organisationen. Under kursen ska du förstå hur du själv agerar som ledare och hur utvecklande ledarskap fungerar.

Plats

Anmälan

Gör din anmälan genom att klicka på Anmälan öppen. Om en kurs är fullbokad kan du göra en reservanmälan på anmälningssidan. Några veckor innan kurstillfället får du en kallelse med praktiska information runt din kurs.

Bokningsvillkor

Kursen kan bara beställas och betalas av juridiska personer, inte av enskild firma eller fysiska personer. Detta är för att enligt förordningen för uppdragsutbildningar får uppdragsutbildningar endast säljas till juridiska personer.

Kontakta ledarskapsutbildningar om du har frågor

ledarskapsutbildningar@fhs.se

Utbildningsnivå

Annan

Poäng

Ej poäng

Startperiod

VT-23

Startvecka

Vecka 13

Slutvecka

Vecka 19

Behörighet

Inga förkunskaper krävs.

Undervisningsform

Internat

Ort

Vingåker

Undervisningsspråk

Svenska

Kostnad

Kursavgift 2023: 26 500 kr exkl. moms. Internatkostnad (f.n. ca 2 000 kr /dygn exkl. moms) tillkommer.

Studietakt

Enstaka dagar

Typ

Uppdrag

Dela:
Publicerad 2018-02-07 Uppdaterad 2022-12-27