Sök

Sök

Utvecklande ledarskap, UL grundkurs

Lär dig att utveckla medarbetarnas inre drivkrafter att sträva mot samma mål som du och uppnå en effektivare organisation. Du får feedback på ditt eget ledarskap och utvecklas som ledare.

Kursen är indelad i tre delar. I den första delen går du igenom teorierna bakom utvecklande ledarskap. Kunskaperna använder du sedan tillsammans med feedback från dina medarbetare och dina egna mål för att ta fram en personlig utvecklingsplan.

Därpå följer eget arbete med den personliga utvecklingsplanen under cirka två månader. Kursen avslutas med en fördjupningsdel då du fördjupar dig i ledarskapsteorier och reviderar utvecklingsplanen.

Kurstillfällen

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som är chef eller ledare och vill utveckla ditt ledarskap. Du kan arbeta både inom och utanför Försvarsmakten.

Mål

Målet är att du ska utveckla ditt ledarskap för att därigenom utveckla medarbetarna att på sikt nå högre effektivitet i organisationen. Under kursen ska du förstå hur du själv agerar som ledare och hur utvecklande ledarskap fungerar.

Anmälan

Gör din anmälan genom att klicka på knappen Anmälan öppen. Om en kurs är fullbokad kan du göra en reservanmälan. Några veckor innan kurstillfället får du en kallelse med praktiska information runt din kurs.

Bokningsvillkor

Kursen kan beställas av en juridisk person, t.ex. ett företag eller en organisation. En privatperson eller en enskild firma kan inte vara beställare av uppdragsutbildning. Det är Förordningen för uppdragsutbildning vid statliga högskolor och universitet, SFS 2002:760, som reglerar detta.

Utbildningsnivå

Annan

Poäng

Ej poäng

Startperiod

Löpande

Behörighet

Inga förkunskaper krävs.

Undervisningsform

Internat

Ort

Se respektive kurstillfälle

Undervisningsspråk

Svenska

Kostnad

Kursavgift: 30 000 kr exkl. moms. Internatkostnad (f.n. ca 2 500 kr /dygn exkl. moms) tillkommer.

Studietakt

Enstaka dagar

Typ

Uppdrag

Kontakt

Har du frågor om kursen ta kontakt med Ledarskapsutbildningar.

Du når oss på e-post: ledarskapsutbildningar@fhs.se

Dela:
Publicerad 2018-02-07 Uppdaterad 2024-03-05